Ponudbo modulov in spletnih aplikacij smo razširili za dva nova izdelka.

Tokrat smo se odločili za razvoj Magento modula za spletne trgovine, ki spodbuja obiskovalce k registraciji, administratorju omogoča odobritev ali zavrnitev posameznih registracij, hkrati pa na strani s »pop-up« oknom omogoča hitro registracijo ali prijavo v spletno trgovino. Modul je primeren oziroma priporočljiv za B2B spletne trgovine.

Drugi izdelek, ki je bil razvit s pomočjo zunanjega izvajalca, je facebook aplikacija za oglaševanje oziroma večkratno izvedbo nagradnih iger. Aplikacija za nagradno igro vključuje nekaj viralnih elementov, kot so povabilo prijateljev, komentiranje in všečkanje, vse to za samopromocijo vaše poslovne facebook strani oziroma nagradne igre. Aplikacija je cenovno ugodna in predpripravljena (»Out of the box«) kar pomeni, da jo je mogoče preprosto namestiti in nemudoma pričeti z izvajanjem iger oziroma z oglaševanjem vaše facebook strani.

V nadaljevanju si preberite nekaj več informacij o posameznem izdelku. Za dodatne informacij pa nas kontaktirajte preko sledečih kontaktnih podatkov.

Magento modul za potrjevanje kupcev ter pop-up prijava ali registracija

Modul je predvsem primeren za B2B spletno prodajo, saj lahko s pomočjo posebej izdelane pasice oziroma gumba na strani izdelka ali kategorije, spodbujate obiskovalce k registraciji. Naprimer: »Ste pravna oseba? Registrirajte se in prikazala se vam bo akcijska veleprodajna cena«. S tem spodbujate vaše obiskovalce oziroma potencialne poslovne partnerje k registraciji. Oni vam nudijo njihove dragocene kontaktne podatke (email, telefon, itd. za nadaljno oglaševanje – email marketing, itd.) vi pa jim v zameno podelite in prikažete popuste za posamezne izdelke.

Modul vam omogoča odobritev ali zavrnitev posamezne registracije, hkrati pa lahko na isti administratorski strani shranite obiskovalca v določeno skupino (»Customer Group«).

Vsi postopki na spletni trgovini (»Front-end«), registracija ali prijava, potekajo preko AJAX pop-up okna. Kar pomeni, da obiskovalec vedno ostaja na strani izdelka ali kategorije in se ga ne zmede s preusmeritvami na razne podstrani.

Več informacij o modulu ter nakup je možen strani izdelka: www.elitek.si/trgovina/modul-za-potrjevanje-kupcev-ter-pop-up-prijava-ali-registracija.html

Slike modula:

Facebook viralna aplikacija za izvajanje nagradnih iger

Predpripravljena facebook aplikacija vam omogoča večkratno izvajanje nagradnih iger za oglaševanje vaše poslovne facebook strani, oziroma za pridobivanje čim večjega števila podpornikov (všečkov).

Aplikacija vključuje kar nekaj viralnih elementov. Za sodelovanje v igri je potrebno všečkati vašo poslovno facebook stran. Ko jo je obiskovalec všečkal, bo aplikacija od obiskovalca zahtevala potrditev določenih pravic (objavljanje in kontaktni podatki), šele nato se mu v celoti prikaže stran nagradne igre. S tem ste pridobili dragocene kontaktne podatke sodelujočega. Ko je obiskovalec pravice potrdil in vstopil na stran nagradne igre, se mu samodejno objavi sporočilo na zidu oziroma profilu (sporočilo vidijo njegovi prijatelji - viralnost). Sporočilo, ki se objavi na strani profila, je mogoče prilagodit, jasno, da bo sporočilo nagovarjalo ostale prijatelje k sodelovanju.

Cilj nagradne igre je pridobiti čim večje število točk oziroma srečk. Več kot ima posameznik srečk, večja je možnost za zmago. Srečke si je moč pridobiti s sledečimi aktivnostmi: povabilo prijateljev (pop-up okno za iskanje po prijateljih), komentiranje objav na vaši poslovni facebook strani, všečkanje objav na vaši poslovni facebook strani. Za vsako aktivnost lahko določite poljubno število srečk. Vsa aktivnost pa pripomore k boljši vidnosti vaše poslovne facebook strani (promocija).

Aplikacija ima administrativni vmesnik, kjer lahko nastavljate samodejna sporočila kot tudi pregledujete sodelujoče uporabnike. Možen je tudi izpis statistike.

Več informacij in cenik aplikacije si lahko ogledate tukaj: www.elitek.si/trgovina/facebook-viralna-aplikacija-za-pridobivanje-vseckov.html

Slike aplikacije:

Upamo, da so vam naši novi izdelki všeč. V bodoče se bomo še naprej trudili in razvijali zanimive aplikacije ali module.