V prihajajočem letu 2014 vam želimo veliko osebnih in poslovnih uspehov. Stopimo skupaj v še boljše leto, z veliko novimi idejami in uspešnimi zgodbami.

V novo leto vstopamo z veliko navdušenja, pričakovanji in upi na veliko novih delovnih izzivov. Želimo si, da bo novo leto 2014 vsaj toliko uspešno kot je bilo letošnje, oziroma veliko bolj, v znamenju rasti podjetja. V letošnjem letu smo se soočali z veliko zanimivi in zahtevnimi projekti. Nadaljevali smo z že utečeno prakso razvoja spletnih projektov, spletnim marketing in svetovanjem pri nastopu oziroma predstavitvi podjetij. V letu 2013 pa smo še posebej ponosni na poglobitev v Magento ecommerce platformo. Z našo ekipo smo jo spoznali do potankosti in tako pričeli z razvojem razširitev ter dodatkov za to platformo.

Želimo si, da bo prihajajoče leto v znamenju veliko novih projektov na Magento platformi (nekaj zanimivega je že v povoju) ter novih izzivov za naše obstoječe in bodoče naročnike.

Ne smemo pa pozabiti na naše partnerje in naročnike, brez katerih našega obstoja ne bi bilo. Hvala vsem, ki ste nam vso to leto in ob vsem tem času stali ob strani ter nam bili venomer zvesti. Prav zato tudi vam želimo še uspešnejše prihajajoče leto.

Naši ekipi in poslovnim partnerjem smo letos pripravili prav posebno darilo. Obdarili smo jih z novo nastalimi elitek toplimi majicami.