Staro spletno stran podjetja je že krekpko povozil čas, vendar zaradi veliko dela z naročniki in novimi projekti, kateri imajo vedno najvišjo prioriteto, smo bili premorani prenovo lastne spletne strani postaviti na stran. Kljub vsemu pa smo si le rekli, da ne bomo tipičen primer reka "Kovačeva kobila je vedno bosa" in stisnili zobe, ter tako uspešno zaključili prenovo lastne spletne strani.

Odločili smo se za čisto nov koncept, s pridihom modernizma, hkrati pa še vedno dovolj klasično in minimalistično, da bo stran dolgo služila svojemu namenu.
Predvsem smo veliko časa posvečali uporabniški izkušnji ter prodajnosti spletne strani oziroma dosegati čim višjo konverzijo. Enostavni premiki po vsebini spletne strani in čim manj korakov (klikov) za opravljanje željenih akcij.

Iz tehničnega vidika smo se odločili, da bomo spletno stran postavili kar na Magento platformi, ki je v osnovi namenjena spletnim trgovinam, vendar z nekaj lastnega dela jo je moč zelo dobro prilagoditi tudi za statične vsebine in za prikazovanje določenih dinamičnih vsebin.
To odločitev smo sprejeli predvsem zato, ker se bomo usmerili v dodatno trženje naših modulov in spletna trgovina je nedvomno bistvnega pomena.

Veliko dela smo med drugim posvetili razvoju novo nastalega Magento modula, kateri nam omogoča vnašanje referenc (projektov), prikazovanje referenc na določenih sklopih spletne strani, ter medsebojno povezovanje referenc z istim naročnikom.

Z nastalo spletno stranjo smo zelo zadovoljni. Predvsem pa smo ponosni na delo naših fantov. Hkrati pa upamo, da bomo s prenovo navdušili tudi naši obiskovalce in da bo nova podoba vzbudila še dodaten razlog zaupanja v naše podjetje.

Andrej Parovel
Direktor