Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Facebook oglaševanje

Facebook je daleč največje socialno omrežje in samo v Sloveniji vas na enem mestu čaka skoraj 700.000 aktivnih uporabnikov interneta. Ste prepričani, da so na Facebooku prisotni le otroci in najstniki? Napaka. Povprečna starost uporabnika je 38 let, kar pomeni dovolj kupne moči za vaš izdelek ali storitev.

Če želite svoje izdelke ali storitve v kratkem času predstaviti veliki množici ljudi je Facebook idealno orodje. Z dosegom, ki je večji od dosega nacionalne TV v najbolj gledanem terminu lahko vaša oglasna kampanja resnično poleti.

Kljub ogromni masi ljudi, je Facebook oglaševanje cenovno izjemno ugodno, saj plačate le takrat, ko potencialna stranka dejansko obišče vašo spletno stran.

Da akcija ponuja še večje donose na vsak vložen Evro pa lahko zelo natančno določite, katerim ciljnim skupinam se bodo oglasi prikazovali in tako še dodatno znižate stroške.

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura