Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelava facebook aplikacij

Najprej nekaj številk, ki vas bodo gotovo vznemirile:

  • 840 milijonov aktivnih uporabnikov po vsem svetu
  • 686.600 registriranih uporabnikov v Sloveniji (praktično vsako gospodinjstvo ima Facebook)
  • Povprečna starost Facebook uporabnika je 38 let
  • Vsak uporabnik ima v povprečju 229 prijateljev, kar pomeni, da se vaše oglasno sporočilo nezadržno širi
Facebook je nov obraz svetovnega spleta. Vodilna podjetja pri nas in v tujini ustanavljajo oddelke, ki skrbijo le za trženje preko tega velikanskega ekosistema, vodilni tržniki pa poročajo o izjemni cenovni učinkovitosti »Facebook marketinga«.


Želite tudi vi svoj oddelek, specializiran za marketing na socialnih omrežjih? Kontaktirajte nas in poslali vam bomo prilagojen načrt trženja preko Facebooka. Mobilne aplikacije so iz zabavnih iger za kratkočasenje v zelo kratkem času postale eden največjih poslov, v katerem lahko sodelujete tudi vi.

Odpreti le svojo facebook stran danes ni dovolj!

Vaša facebook stran je učinkovita le če ima veliko število podpornikov oziroma t.i. "Všečkov". Čakati na to, da se bodo privrženci sami nakopičili je utopično.

S pomočjo naših nagradnih ali zabavnih iger, viralnih aplikacij in ostalih premišljenih facebook aplikacij lahko nagovorite uporabnike, da se pridružijo vaši facebook strani in s tem izboljšate oglaševanje ter posledično tudi prodajo preko facebook spletne strani.

Prednost naših facebook aplikacij je ta, da so tako načrtovane, da uporabnika privabijo k všečkanju ali deljenju ("Share") vaše reklame z njihovimi prijatelji. Kar pomeni: več reklame = več zaslužka.

Kakšne facebook aplikacije lahko razvijemo za vas?

  • Nagradne igre - "Všečkanje" ali "Share" za sodelovanje
  • Zabavne igre - igrice, nalaganje in komentiranje slik uporabnikov, kvizi,...
  • Informativne aplikacije - prikazi raznoraznih statistik uporabnikov
  • Ostalo - preučimo vaš problem in skupaj najdemo najboljšo rešitev

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura