Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Projekt: Trgo ABC facebook nagradna igra

  • Ime projekta: Trgo ABC facebook nagradna igra
  • Povezava do projekta: www.facebook.com/trgoabc
  • Kategorija projekta: Facebook
  • Datum izvedbe: 04.02.2014
  • Naročnik: Trgo ABC d.o.o.

Opis:

Naročnikova želja je bila dodatna promocija za njihovo oglaševalsko kampanijo "To je Francoski mesec. To je Renault". Poleg drugih oglaševalskih kanalov so si želeli izkoristiti potencial, ki ga ponuja Facebook družabno omrežje.

Priporočali smo jim izdelavo in izvedbo Facebook nagradne igre, ki jim bo omogočala, ob manjšem oglaševalskem vložku, samodejno ter viralno oglaševanje med uporabniki Facebook omrežija.

Cilj nagradne igre:

Cilj nagradne igre je stimulirati uporabnika k čim večji aktivnosti na naročnikovi facebook poslovni strani. Bodisi preko komentiranja ali všečkanja naročnikovih objav.
To pripomore k večji aktivnosti na naročnikovi facebook strani, kot tudi promocijo med "prijatelji" sodelujočega uporabnika (komentarji in všečki se prikazujejo med novicami prijateljev sodelujočega).
Za dodatno pospeševanje, smo vgradili možnost povabila posameznih prijateljev sodelujočega.
Vsaka aktivnost (všeček, komentar in povabilo) doprinese točko sodelujočemu uporabniku. Več kot ima uporabnik točk, večjo ima možnost za zmago. S tem spodbujamo uporabnika k večji aktivnosti.

Način delovanja nagradne igre:

Nagradna igra za sodelovanje zahteva od uporabnika "všečkanje" naročnikove facebook poslovne strani. Ob opravljenem všečkanju, se odpre nova stran, ki prikazuje statistiko sodelujočega uporabnika (število všečkov, število komentarjev in število povabljenih prijateljev).
Na tej strani, ima uporabnik tudi možnost povabila k sodelovanju posameznega prijatelja.
Vsaka aktivnost uporabnika (všeček, komentar in povabilo) je beležena in shranjena v podatkovno bazo in se prikazuje na strani statistike uporabnika.

Slike projekta:Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura