Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

O podjetju elitek d.o.o.

logo Elitek d.o.o.
Prade C.XV/21
6000 Koper
SI56481373

Poslovalnica
Marušičeva 5
6000 Koper

Mobi: 031 247 707
Tel: 0590 444 94
Fax: 0590 444 95
E-mail: info@elitek.si
Smo mlada, hitro rastoča in ambiciozna ekipa z jasno zastavljenimi cilji. Našim strankam in naročnikom želimo ponuditi celoten spekter storitev za njihove poslovne potrebe in zahteve. Naročniku želimo na enem mestu ponuditi kakovostno predstavitev podjetja, znamke ali dejavnosti na spletu. Nudimo vam široko paleto spletnih storitev: izdelavo spletne strani ali trgovine, razvoj spletnih aplikacij in programov za avtomatizacijo poslovanja, povezavo vaših lokalnih programov z spletnimi aplikacijami, pojavitev na socialnih omrežjih in ostalih spletnih medijih... Po potrebi naročniku pripravimo primerno in varno delovno okolje, ki je v skladu z novimi tehnologijami.

Ekipa združuje ter sodeluje s strokovnjaki s področja spleta, informacijskih tehnologij in programerskega inženiringa.

Dejavnosti podjetja

Na področju spletnih rešitev, oglaševanja in vodenja projektov:

  • Izdelava atraktivne spletne strani ali spletne trgovine, ki je pregledna, hitra in tako obiskovalcu, kot tudi naročniku enostavna za uporabo in urejanje.
  • Izdelava landing page strani, za predstavitev, trženje in prodajo manjšega števila izdelkov.
  • Izdelava Facebook in Google+ strani.
  • Optimizacija spletnih strani za iskalnike (analiza, svetovanje, izvedba in vzdrževanje).
  • Facebook in Google AdWords svetovanje in vodenje oglaševalskih kampanij
  • Vodenje in koordiniranje izvedbe zahtevnejših spletnih projektov
Na področju spletnega programiranja:

  • Programiranje aplikacij in modulov za odprtokodne CMS sisteme (Joomla, Magento, WordPress, Drupal...) ali za vaše rešitve.
  • Avtomatizacija poslovanja (uvoz in izvoz podatkov iz spletnih aplikacij v lokalne programe).

Vizija in prihodnost podjetja

Postati prepoznavna znamka na področju spletnih in informacijskih rešitev, predvsem na področju primorske in notranjske regiji Slovenije. V letu 2012 širiti svoje poslovanje v Italijo, s pričetkom v področju Friuli-Venezia Giulia, ob dobrih odzivih pa še širše. Uresničitev in izvedba idej na področju spletnih portalov za slovensko in globalno tržišče.

Zgodovina podjetja

Elitek je znamka, ki je pričela s svojim poslovanjem v letu 2009. Nismo pa se šele takrat pričeli ukvarjati s spletom. Znamko smo ustanovili z ekipo, ki je pred tem imela že nekajletne izkušnje s področja gostovanja strežnikov, programiranja in izdelave spletnih strani za svoje potrebe. Zahvaljujoč naši kakovosti se je povpraševanje po tovrstnih storitvah povečalo, in tako smo se v letu 2009 odločili razširiti svojo dejavnost in odpreti novo blagovno znamko elitek, ki bo poslovala na področju trženja spletnih in informacijskih rešitev. Vse od takrat svoje znanje nadgrajujemo in izpopolnjujemo.

Promocijski materijalVektorski logotip (barvno in črno belo)

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura