Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Optimizacija in oglaševanje

Ali veste, da povprečna spletna stran slovenskega podjetja na dan dobi le 10 do 20 obiskovalcev? Še tako dobra spletna predstavitev nima nobenega učinka, če nanjo ne pripeljemo čim večjega števila obiskovalcev.

RadioTv oglasTiskSplet
DosegDo 100.000 na TV postajoDo 500.000 v najbolj gledanem terminuDo 200.000 v najbolj brani reviji Do 1,2 milijona slovenskih uporabnikov
CeneNekaj 100 do nekaj 1000 eur na oglasno akcijoNekaj 1000 eur na oglasno akcijoCca 1500 eur na A4 oglasNekaj 10 do nekaj 100 eur. Plačate le dejanski učinek.


Veliko podjetjinikov ali posameznikov živi v zmotu s prepričanjem, da je postaviti oziroma izdelati spletno stran dovolj in enkrat, ko je to opravljeno so prepričani, da bodo stranke kar same začele kapljati do njih. Vendar temu ni tako.

To je ravno tako, kot če bi v najbolj zakotni ulici sredi New York-a odprli prestižno prodajalno, z zelo dobro ponudbo in mislili, da bodo kupci kar sami našli pot do vas. Kako naj vas najdejo brez dobre reklame?

Popolnoma enako je na spletu. Vaša na novo izdelana spletna stran se pojavi sredi ogromnega števila spletnih strani, brez ustrezne reklame oziroma oglaševanja bo vaša stran brez obiska. Posledično pa vaša spletna stran ne bo služila svojemu namenu.

Kaj lahko storimo? Kako povečati obisk na spletni strani?

Ponujamo vam spodnje 3 različne možnosti povečanja obiska na vaši spletni strani. Kontaktirajte nas in za vas bomo izbrali najbolj primerno ali celo več od njih.

Optimizacija za iskalnike

Postavite vašo izložbo vsem na oči. Z optimizacijo bistveno povečate obisk vaše spletne strani in s tem tudi število vaših strank. Kliknite za brezplačno predstavitev.

AdWords oglaševanje

Oglaševanje, ki natančno ciljane, potencialne stranke. Vaš oglas se bo prikazal le takrat, ko nekdo išče storitve ali izdelke, ki jih ponujate. Preberite si, zakaj je AdWords učinkovit način oglaševanja.

Facebook oglaševanje

Za tiste, ki želite instant učinek je Facebook oglaševanje s skoraj 700.000 aktivnimi Slovenci idealen medij. Vaš oglas bo imel večji doseg kot TV oglasi v najbolj gledanem terminu.

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura