Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Ostale storitve

Spletno gostovanje

Ali veste, da nezanesljivi strežniki po svetu vsako leto povzročijo milijone Evrov škode? Vaša spletna stran si zasluži kakovostno in varno spletno gostovanje, prilagojeno potrebam vašega podjetja.

Grafično oblikovanje

Vaš logotip, vizitke, katalogi in celo računi so ogledalo vašega podjetja. Poskrbeli bomo, da boste pri strankah naredili dober prvi vtis.

Razrez in programiranje

Grafičnim oblikovalcem, agencijam in »freelancerjem« ponujamo storitve razreza grafičnih podob in programiranje. Naša html/css koda je prijazna iskalnikom in ustreza W3C standardom.

Fotografiranje

Potrebujete fotografije za vašo spletno stran, katalog, oglas ali tablo? Profesionalne fotografije z odlično postprodukcijsko obdelavo so nujna sestavina vsake dobre predstavitve.

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura