Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Programiranje spletnih aplikacij in modulov

Imate željo po avtomatizaciji vašega poslovanja s tem pa zamnjšanju stroškov podjetja?

Ali pa le želite omogočiti vašim spletnim obiskovalcem boljšo uporabniško izkušnjo s preglednimi in avtomatiziranimi procesi prikazovanja informacij oziroma podatkov?

Prepustite nam izvedbo vaših spletnih želj. Opišite nam vaše zamisli, naprimer:

"Mi si želimo avtomatizirati uvažanje izdelkov v našo spletno trgovino" ali pa
"Našim obiskovalcem želimo ponuditi kalkulator stroškov za montažo oken"

Poglobili se bomo v vaše ideje, jih natančno preučili in na koncu tudi realizirali. Za vsako po meri narejeno aplikacijo na koncu opravimo temeljito testiranje in usposabljanje naročnika.

Moduli za Magento

Široka baza že izdelanih razširitev za najpopularnejšo platformo za spletno trgovanje ta hip. Avtomatizirajte in poenostavite vaše spletno trgovanje.

Lastne aplikacije/moduli

Imate v vašem podjetju specifičen problem, ki zahteva po meri izdelano, spletno aplikacijo? Kalkulatorji stroškov, avtomatični XML uvozi, CRM sistemi in razširitve za odprtokodne platforme.

Facebook aplikacije

686.600 Slovenskih uporabnikov. Cenovno ugodna ter izjemno učinkovita promocijo. Nagradne in zabavne igre, viralne aplikacije in še veliko več za promocijo vašega podjetja.

Mobilne aplikacije

Vstopite v najbolj vroč posel in ponudite vašim strankam mobilno aplikacijo za pametne telefone in tablične računalnike. Pomagamo vam do rešitve za iPhone/iPad, Android in Windows Phone.

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura