Italiano
Prazna košarica
V košarici nimate nobenega izdelka.

Spletne rešitve

Predstavljajte si, kaj bi za vaše podjetje pomenilo, če bi postavili izložbo na najbolj prometni ulici v Londonu, New Yorku ali Tokiu, kjer se mimo oken vsak dan sprehodi več 100.000 ljudi.

Za vas imamo nekaj, še boljšega. Ali ste vedeli, da več kot 1,1 milijona slovencev uporablja internet. Vaša izložba lahko v nekaj tednih stoji na najbolj prometni ulici na svetu.

Kontaktirajte nas in nam sporočite vaše ideje. Pripravili vam bomo brezplačen pregled rešitev, ki ustrezajo vašem podjetju. Brez obveznosti.

Izdelava spletnih strani

Spletne strani so postale primarni in najbolj učinkovit način komunikacije z vašimi obstoječimi in potencialnimi strankami. Želite izvedeti, kako obdržati strare in pridobiti nove stranke?

Izdelava spletne trgovine

Število spletnih nakupov se podvoji vsaka 3 leta, ocene pa kažejo, da se 7 do 10% vseh nakupov zgodi na spletu. Ste prepričani, da želite zamuditi zlato priložnost?

Izdelava facebook strani

686.600 Slovenskih uporabnikov. Predstavite svoje podjetje v skupini najbolj aktivnih uporabnikov interneta. Facebook velja za cenovno najbolj ugodno ter izjemno učinkovito promocijo.

Izdelava landing page

Želite tržiti svoje storitve direktno strankam? Imate manjšo skupino izdelkov, ki jo želite prodajati direktno strankam? Internet je trenutno najboljše orodje za direktno prodajo. Preverite zakaj.

Vzdrževanje strani in trgovin

Nič ni bolj neprofesionalnega kot zastarela vsebina na spletni strani. Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna predstavitev vedno sveža. Kliknite tu in preglejte možnosti.

Navigacija

"Prenovili so nam spletno stran s katero smo zelo zadovoljni. Pred izdelavo so nam pozorno prisluhnili, upoštevali naše želje ter še z njihovimi predlogi izdelali kakovosten izdelek. Pomembno pa je to, da so največ pozornosti namenili prodajnosti spletne strani. Toplo priporočamo sodelovanje z njimi!" Nataša Novak - Rač. Faktura