Adobe Commerce / Magento
Razvoj modula/razširitve po meri

Ne glede na to, ali potrebujete plačilne metode po meri, prilagojena priporočila za izdelke ali brezhibno integracijo z drugimi orodji ali sistemi, mi vam bomo to omogočili.


Celovit pristop pri razvoju razširitev Adobe Commerce in Magento spletnih trgovin:

Faza analize potreb. V začetni fazi je poudarek na razumevanju in opredelitvi specifičnih zahtev. To vključuje razprave z vsemi deležniki s katerimi opredelimo potrebe, izzive in cilje projekta.

Izdelava UX in UI prototipov. Ko dorečemo poslovne zahteve preidemo na fazo oblikovanja uporabniške izkušnje in vmesnika. Tukaj ustvarimo vizualno predstavitev, kako bo razširitev po meri komunicirala z uporabniki.


Razvoj in testiranje razširitev. Z odobrenim prototipom se začne dejanski razvoj razširitve. Ta faza vključuje kodiranje in implementacijo funkcionalnosti. Upoštevamo najboljše in standarde kodiranja, da zagotovimo združljivost, razširljivost in zmogljivost razširitve.


Vzdrževanje razširitve. Po uspešni izdelavi se fokus preusmeri na tekoče vzdrževanje in podporo. Ta faza vključuje spremljanje delovanja razširitve in zagotavljanje združljivosti s posodobitvami Magento.Rezervirajte termin
za uvodni sestanek!

Pogovorimo se skupaj, kako lahko pomagamo vašemu online poslu.

    SAMO Adobe Commerce / Magento strokovnjaki in razvijalci.

    10+ let izkušenj z razvojem Adobe Commerce in Magento.

    Spletna agencija s sedežem v Sloveniji (Evropska unija).

    Elitek d.o.o.Prade C. XV/216000, KoperSlovenia, EU