Izdelava Magento 2 in Adobe Commerce trgovine B2C ali B2B po vaši meri

Začnite povsem od začetka z našo izkušeno ekipo za izdelavo spletnih trgovin.

Preden pričnemo delati na projektu, vam ponudimo temeljit pregled vašega trenutnega stanja ter pripravimo podroben NAČRT PROJEKTA in SPECIFIKACIJE PROJEKTA. Naša izkušena ekipa za oblikovanje in UX pripravi celoten tok POTOVANJA UPORABNIKA tako za izkušnjo na NAMIZNEM RAČUNALNIKU kot na MOBILNEM TELEFONU. Ta korak se zaključi z GRAFIČNO PODOBO PO MERI.

Najpomembnejši in največji deli projekta so OBLIKOVANJA VMESNIKA, implementacija platforme Magento 2 in vse FUNKCIONALNOSTI PO MERI.

Poskrbimo pa seveda tudi za brezhibno OBJAVO PROJEKTA.

Za vas posebej nudimo

Več info Optimizacija hitrosti Adobe Commerce / Magento trgovine Velikokrat je rezultat nepravilnega ravnanja in vzdrževanja Magento trgovine zelo počasno delovanje. Z našim storitvenim paketom vam lahko hitro in učinkovito pomagamo.
Več info Varnostna posodobitev vaše Magento / Adobe Commerce trgovine Ali vašo trgovino poganja že zastarela Magento 2 verzijia? Ali ste v dvomih da vaša trgovina ni več varna? Vašo trgovino posodobimo na trenutno zadnjo in varno verzijo.
Več info Magento 1 -> Magento 2 migracija Še vedno uporabljate Magento 1? Izognite se varnostnim težavam in težavam z delovanjem. Zagotovite najnovejše rešitve na področju eCommerca z Magento 2.

Neprestan razvoj in dolgoročno vzdrževanje za vašo Adobe Commerce / Magento trgovino.

Edina stalnica v e-trgovini so spremembe. Redni razvoj in posodobitve pomeni, da ste korak pred konkurenco. Prinaša vam nemoteno izvajanje vsakodnevnih opravil e-trgovine, najsodobnejšo tehnologijo in preizkušene najboljše prakse, ki bodo vplivale na vašo donosnost spletne trgovine (ROI).

Izbira najboljšega partnerja, ki bo skrbel za vašo spletno trgovino, je lahko zahtevna naloga. Velike agencije še ne zagotavljajo uspeha, saj so pogosto manj prilagodljiva, zapletene naloge pa velikokrat opravljajo neizkušeni mlajši razvijalci.

Naš cilj je, da temeljito preučimo in razumemo vaše težave in potrebe. Sodelujemo le z omejenim številom strank, saj želimo vedno zagotoviti visokokakovostne storitve in se posvetiti vsem vašim zahtevam.

Niste zadovoljni s trenutnim projektom ali spletno trgovino? Lahko jo rešimo!

Ima vaša spletna trgovina neprestano težave s hrošči oziroma nepravilnim delovanjem? Dodelili vam bomo predano in izkušeno ekipo razvijalcev, ki bo vaši spletni trgovini zagotovila uspeh.

Vemo, kako se počutite. Včasih imajo Magento / Adobe Commerce spletne trgovine resne tehnične težave ali celo prenehajo delovati! Iz izkušenj vemo, da se to zgodi zaradi slabega vzdrževanja trgovine (programska oprema ni posodobljena), težav z nastavitvami strežnika, nekakovostnih 3th party pluginov ali pretirane uporabe slabo kakovostnih pluginov.

Naša ekipa bo podrobno pregledala vašo spletno trgovino in pripravila načrt za izboljšave. Običajno najprej pripravimo kratkoročni načrt reševanja, ki takoj izboljša delovanje vaše spletne trgovine. Obenem pa pripravimo seznam opravil za dolgoročno izboljšanje vaše spletne trgovine.

Zmanjšajte stroške delovanja. Združite svojo trgovino z večino zalednih sistemov.

Vstopite na trg hitreje in zmanjšajte si stroške z integracijo vaših zalednih sistemov z Adobe / Magento platformo. Trgovino vam pomagamo integrirati z raznoraznimi zalednimi sistemi (ERP, CRM, PIM, logistika ali drugimi platformami).

Imamo bogate izkušnje z integracijo raznoraznih sistemov in tudi vaši spletni trgovini lahko pomagamo, da doseže svoj največji potencial. Pomagamo vam pri integraciji vaše spletne trgovine s sistemom ERP ali CRM. Imamo izkušnje z najbolj razširjeno programsko opremo, kot so Pantheon, SAOP in Navision, delali pa smo tudi z manj poznano / custom programsko opremo.

Dandanes najboljša spletna podjetja za obogatitev informacij o izdelkih uporabljajo sistem PIM, ki mora biti prav tako integriran z vašo trgovino. Imamo izkušnje z AKENEO in ga priporočamo tudi za vašo trgovino spletno trgovino. Prav tako vam lahko avtomatiziramo celotno logistiko, dostavo, ter izdelavo nalepk in spletno sledenje.

Revizija in izboljšave Adobe Commerce / Magento spletne trgovine

Iz izkušenj vemo, da ima skoraj vsaka spletna trgovina področja, ki jih je mogoče izboljšati. Najverjetneje se jih niti ne zavedate. Hitrost spletne trgovine, uporabniška izkušnja na mobilnih napravah in slabo zasnovani uporabniški tokovi so samo nekatera od področij, ki jih je običajno treba izboljšati.

Pomembno je razumeti, da učinkovitost e-trgovina opredeljujejo številni dejavniki. Lastnik si vedno želijo največ donosnosti (ROI). Lastniki si tudi želijo povečati število naročil in prihodkov. Tržnik želi boljšo stopnjo konverzije. Razvojna/tehnična ekipa pa želi jasno upravljanje programske kode in hiter čas nalaganja oziroma delovanja.

V resnici je vse povezano in čarobna palčka, s katero bi lahko vse to odpravili, ne obstaja! Pripravite se na odkrivanje novih priložnosti vaše e-trgovine z našimi storitvami - vse se začne z revizijo spletnega mesta.

Elitek d.o.o.Prade C. XV/216000, KoperSlovenia, EU