Ali je vaša spletna trgovina še vedno na Magento 1 platformi? Izognite se težavam z varnostjo, zmogljivostjo in celotno uporabniško izkušnjo ter nadgradite svojo trgovino Magento/Adobe Commerce.

Naše izkušnje kažejo, da še vedno veliko trgovcev uporablja Magento 1. Dolgoročno to lahko povzroči težave s funkcionalnostmi, delovanjem in razširitvami (angl. extensions). To pa vpliva na prodajo spletne trgovine in splošno uspešnostjo poslovanja.

Zakaj zaupati migracijo Magento izkušeni ekipi?

  1. Več letne izkušnje in razvijalci samo za Magento platformo. Naša ekipa je uspešno že izvedla številne migracije Magento.
  2. Temeljito načrtovanje in nenehno komuniciranje. Natančno načrtujemo in izvajamo vsak tehnični korak za brezhiben prehod. Vedno ste obveščeni o dogajanju.
  3. Super podpora! Naše zavezanosti k vašemu uspehu ne končamo z migracijo, ampak nudimo tudi nadaljnjo podporo in optimizacijo.

Brezplačno svetovanje za Magento migracijo!

Stopite v stik!

Ključne prednosti migracije iz Magento 1 v Magento 2:

  1. Povečanje hitrosti delovanja: Magento 2 ima izboljšan sistem predpomnjena (caching) in nudi hitrejše čase nalaganja, kar vedno bolj vpliva na pozicioniranje v iskalnikih in UX.
  2. Večja varnost: Zaščitite svoje podjetje in podatke strank z naprednimi varnostnimi funkcijami Magento 2. Izkoristite vse novosti, ki jih nudijo Magento 2 moduli.
  3. Mobilna odzivnost: Osredotočite se na vedno večje občinstvo na mobilnih napravah z odzivnim “mobile-first” izgledu.
  4. Razširljivost: Bodite pripravljeni na prihodnost. Zagotovite sodobno in trajno platformo za rast vašega spletnega posla.
  5. Bogata uporabniška izkušnja: Poskrbite za moderno in intuitivno nakupovalno izkušnjo za svoje stranke.

Kako uspešno migrirati iz Magento 1 v Magento 2

Vsako podjetje je edinstveno, kar velja tudi za vsak spletni ekosistem. Magento 1 z veliko moduli, sistemskimi integracijami in prilagoditvami mora skozi preizkušen postopek, da se uspešno migrira v Magento 2.

1

Analiza spletne trgovine in načrtovanje

Ključna je natančna analiza kode, baze podatkov, razširitve in prilagoditve tretjih oseb. Pomembno je izdelati je podroben načrt migracije, ki opisuje vsak korak in finančne vidike za brezhiben prehod.

2

Migracija podatkov

Z uradnim orodjem “Data Migration Tool” se izvede postopek migracije. A za brezhiben postopek migracije podatkov je potrebno zagotoviti mapiranje unikatnih podatkov, ki jih ima le vaša spletna trgovina. Poskrbeti je potrebno za integriteto podatkov in, da ničesar ne pozabimo.

3

Migracija razširitev, integracije ERP in CRM

Vsaka Magento instalacija je unikatna. Potrebno je popisati in oceniti smiselnost prenosa razširitve tretjih oseb in module po meri. Po dogovoru se izvede prehod na nove različice modulov. Za neskladne razširitve predlagamo in po potrebi izdelamo primerne alternative.

4

Migracija teme in izboljšave

Premisliti je potrebno ali se izvede migracija teme (angl. store-front), hkrati je potrebno oceniti tudi modernejše pristope in dobre prakse pri uporabniški izkušnji (veliko se je spremenilo na področju UX in tehnikalij frontenda od časov Magento 1).

5

Varnost in optimizacija zmogljivosti

Varnost je pomembna! Prednostno je potrebno obravnavati varnost vaše trgovine ob prehodu na Magento 2. Ureditev strežniških zahtev in ustreznih nastavitev na sami Magento instalaciji je v tem koraku ključna, da bo spletna trgovina hitra in varna.

5

Testiranje in zagotavljanje kakovosti

Pred objavo, je potrebno izvesti temeljito testiranje. Testirati je potrebno nakupni proces, proces prijave in registracije, načine plačevanja, dostave ter še veliko drugih procesov, ki so povprečnemu kupcu skriti.. Tako boste zagotovili brezhibno, urejeno in na objavo pripravljeno trgovino Magento 2.

Elitek d.o.o.Prade C. XV/216000, KoperSlovenia, EU