Zagotovo si vsak lastnik spletne trgovine ne želi težav in morebitnih sporov v primeru, da pride do vdora v vašo Magento spletno prodajalno in s tem do prenehanja delovanja vaše spletne trgovine ali celo do zlorabe osebnih podatkov.

Na žalost je zelo pogosta praksa pri Magento projektih, da se spletno trgovino postavi, spreminja, vendar se jo pozabi redno posodabljati in nameščati varnostne popravke. Po nekem dolgem zatečenem stanju, pa je vse težje posodobiti vašo spletno trgovino na zadnjo verzijo.

Kaj vse pripomore posodobljena spletna trgovina?

  1. Povečana varnost: Z rednim nameščanjem najnovejših popravkov, zagotavljamo, da je vaša spletna stran okrepljena proti varnostnim grožnjam, varuje tako vaše podjetje kot tudi podatke strank.
  2. Optimalna zmogljivost in nove funkcionalnosti: Redne posodobitve pomenijo, da ima vaša Magento spletna trgovina nameščene najnovejše funkcionalnosti in izboljšave, ki jih Magento / Adobe ponuja, kar vodi v boljšo, hitrejšo in zanesljivejšo spletno izkušnjo za vaše stranke.
  3. Vaša brezskrbnost: Če je vaša spletna trgovina v rokah izkušenih razvijalcev in z redno nameščenimi posodobitvami, ste lahko mirni, da bo vaša spletna trgovina varna ter delujoča, kar vam omogoča, da se osredotočite na rast vašega podjetja.

Kako vam lahko pomagamo?

Prepričani smo v naše znanje , tako da lahko prevzamemo tudi zatečeno stanje. Tudi če vašo Magento / Adobe spletno trgovino poganja zelo zastarela različica, smo prepričani da lahko z našim znanjem in izkušnjami nadgradimo tudi vašo zastarelo spletno trgovino.
Seveda starejša kot je različica, več je dela in več je potrebnih vmesnih korakov, vendar je tudi to izvedljivo.

1

Preverimo kompatibilnost nameščenih “3th party” vtičnikov

Če je le to mogoče nadgradimo tudi nameščene vtičnike in hkrati odpravimo morebitne težave ter nekompatibilnosti, ki se pojavijo z novo verzijo.

V primeru da nadgradnje niso na voljo ali da bi bila sprememba prezahtevna, se lahko izvede le ročna prilagoditev oziroma odprava težav ki nastanejo zaradi zadnje Magento verzijo.

2

Posodobimo Magento na zadnjo verzijo

Po potrebi se izvede nadgradnjo v več korakih. Postopoma se vašo platformo posodobi na vse vmesne verzije, vse dokler ne pridemo do najnovejše različice.

3

Nadgraditev vseh ključnih strežniških storitev

Nadgradnja strežniških storitev kot je PHP in MySQL verzija tudi znatno vpliva na hitrejše in bolj varno delovanje.

4

Vključimo vas v naš program spremljanja vaše spletne trgovine

Po končani nadgradnji vašo spletno trgovino redno spremljamo. Vsak mesec preverimo novosti in nadgradnje, ki so se v tem času pojavile. V primeru novih nadgradenj, se z vami dogovorimo za namestitev in izvedbo.

Z rednim nameščanjem nadgradenj, se izognemo vsem nadaljnim zapletom in večjim stroškom vzdrževanja.

Želite da vam pomagamo zavarovati vašo spletno trgovino?
Kontaktirajte nas!

Ne pozabimo, da se lahko izboljšano in posodobljeno stanje hitro nazaj povrne na zastarelo platformo. Zato je ključno, da tudi v prihodnje za vaš projekt skrbi izkušena razvijalska ekipa.

Po končanem projektu vam lahko nudimo vzdrževanje vaše obstoječe spletne trgovine in s tem skrbimo za vse nadaljne izboljšave, nadgradnje in hkrati skrbimo da bo vaša trgovina še naprej dobro in varno delovala.

Elitek d.o.o.Prade C. XV/216000, KoperSlovenia, EU