Italijansko podjetje Ribilio je eno vodilnih na trgu elektronskih cigaret in vapinga. Na trg je lansiralo nov izdelek KIWI, ki je tehnološka in oblikovna inovacija na področju elektronskih cigaret.

Cilj projekta je bil razviti customizirano spletno trgovino, ki bo promovirala in predstavljala samo ta izdelek v vseh njegovih različicah. Poleg predstavitve izdelka je bil naslednji glavni cilj ponuditi spletni večstopenjski obrazec za registracijo izdelka, ki je na voljo vsem kupcem izdelka.

Naročnik je dostavil svojo grafično podobo (“design”) in izvedel razrez (HTML, CSS in Javascript). Na naši strani je bila implementacija grafične podobe v platformo. Pri projektu smo uporabili Magento 2 in od začetka do konca izvedli implementacijo po meri.

POVEZAVA do projekta: www.kiwivapor.com

Naše storitve:

  • Namestitev in konfiguracija platforme Magento 2
  • Izdelava grafične podobe po meri in implementacija v Magento 2
  • Razvoj funkcionalnosti po meri za RMA (sistem za vračila), integriranega z Zendesk
  • Integracija z zalednim sistemom ERP za prenos računov uporabnikov v profilu
  • Razvoj večstopenjskega obrazca za registracijo oziroma prijava izdelkov, integriranega z njihovimi API-ji in ERP-sistemom

Večstopenjski obrazec za registracijo oziroma prijavo izdelka

Stranka ima podatkovno bazo vseh serijskih številk, ki so povezane z naslovom elektronske pošte stranke. Trgovina prejme vse serijske številke in ustrezne e-poštne naslove iz naročnikovega API-ja. Vse serijske številke so shranjene v svojih tabelah v podatkovni bazi.

Ta funkcionalnost ima dve glavni značilnosti:

  1. Stranka lahko registrira svoje KIWI izdelke in jih prikaže v svojem uporabniškem profilu. To stranki omogoča, da izvede nadaljnje korake, kot je garancijski zahtevek, vračila, itd.
  2. Ločena zasebna nadzorna plošča za b2b prodajalce, ki prikazuje seznam in omogoča iskanje vseh serijskih številk.

 

Celoten večstopenjski obrazec smo razvili izključno v JavaScript programski kodi za Magento. Vsak korak ima svojo funkcionalnost, številni koraki pa imajo samostojne API-klice za preverjanje in pridobivanje podatkov.


Podobni projekti

Prenova Optics Trade spletne trgovine. Uspešna migracija iz Magento 1 na Magento 2.
Migracija B2C/B2B spletne trgovine Hempatia z Magento 1 na Magento 2. Integracija grafične podobe po meri.
Elitek d.o.o.Prade C. XV/216000, KoperSlovenia, EU